Pennenkoning is een onderdeel en initiatief van Stickerkoning in Veldhoven

Pennenkoning.nl is een initiatief van Stickerkoning, gevestigd in Veldhoven. Waar Stickerkoning van oorsprong uitsluitend dé toonaangevende partner was op het gebied van zelfklevende toepassingen is het dienstenpakket de laatste jaren sterk uitgebreid. Naast producten als full colour stickers, zeefdruk stickers, doming stickers, vinyl stickers en etiketten kunt u vanaf nu namelijk ook bij Stickerkoning terecht voor bedrukte pennen en aanstekers.

Vanuit de eigen drukkerij wordt er met de meest moderne apparatuur gewerkt. Sinds enige tijd beschikt Stickerkoning ook over diverse gloednieuwe Mimaki vlakbedprinters voor het bedrukken van de meest uiteenlopende producten op nagenoeg elke ondergrond, zoals aanstekers en pennen. Omdat er vanuit klanten van Stickerkoning veel vraag was naar bedrukte aanstekers en pennen is er besloten om voor deze productgroepen een aparte webwinkel te introduceren. In deze webwinkels maken wij het u wel heel makkelijk om gepersonaliseerde pennen en/of aanstekers te bestellen. Neem dus naast deze pennen webshop ook gerust eens een kijkje op www.aanstekerkoning.nl.

Alle producten in deze webshop heeft Pennenkoning op voorraad en hierdoor kunnen wij al bestellingen vanaf 50 stuks te leveren, en dit ook nog eens tegen de meest scherpe prijs. Vanaf dit aantal kunt u per doosje van 50 stuks zelf het aantal bestellen wat u wilt, niet meer en niet minder. Uw opdruk wordt uitgevoerd in full color ZONDER instelkosten en ZONDER extra kosten voor meer kleuren.

Ga op zoek naar de pen van uw keuze. Kies uw pen, kies uw kleur en kies het door u gewenste aantal. Door een vernuftige betaal- en verzendmodule verloopt het bestelproject super gebruiksvriendelijk. Nadat uw bestelling is verzonden gaan wij uw order snel en correct produceren en verzenden via UPS.

Bij Pennenkoning altijd:

pennenkoning-altijd

U kunt bij ons balpennen in full color laten bedrukken tegen een ongelooflijk lage prijs en een supersnelle levertijd. Al vanaf 50 stuks, geen instelkosten en geen toeslagen voor meerdere kleuren of full color. Dus geen kleine lettertjes of onverwachte kosten maar gewoon helder. Bestel vandaag nog uw eigen pennen via onze webshop. VEILIG, MAKKELIJK en SNEL!